Tuesday, May 4, 2010

PalasBingo.com - 5 euro bonus la inregistrare

PalasBingo este un nou nume in lumea bingo si intentioneaza sa ofere jucatorilor sai un loc placut si sigur pentru jocurile lor favorite.

Avem un soft unic si inovativ special creat pentru a atinge cele mai inalte asteptari, pastrand in acelasi timp simplitatea jocului clasic de bingo.

- 5 Euro gratis la inregistrare
- 100% bonus la primul depozit pana la 100 de euro
- 50% bonus la oricare depozit pana la 50 de euro
- Bingotte- partiede speciale pe care le veti gasi doar la Palas bingo
- Jackpot progresiv
- Partide zilnice cu premii garantate.
- Support online 24/7 inclusiv in limba romana
- Chat master si live help 24/7 inclusiv in limba romana
- O singura camera de bingo, care va genera cele mai mari premii din industrie

INREGISTRATI-VA ACUM!

Politica Informatiilor Personale

Colectam informatiile minime necesare la crearea unui cont pe site-ul nostru si cerem doar informatiile necesare pentru verificarea identitatii jucatorilor nostri. Informatia este folosita in scopul de a oferi serviciile jocului nostru si pentru a ne informa jucatorii despre noutatile si promotiile noastre.

Nu vom dezvalui informatii despre jucatori nimanui decat daca sunt necesare pentru efectuarea tranzactiilor financiare.

Siguranta

Aici la PalasBingo, prioritatea noastra este siguranta. Pentru a oferi jucatorilor un loc placut de distractie pentru a juca, trebuie sa fim siguri in primul rand de faptul ca si banii si datele dvs. persoanale sunt in completa siguranta. Serverele noastre sunt localizate in Costa Rica, oferind cele mai inalte niveluri de securitate si monitorizare continua si sunt gazduite de Woodmont Investments S.A.

Infrastructura Hardware

Infrastructura PalasBingo beneficiaza de imbunatatiri suplimentare la hardware. Astfel, in cazul in care un nodul are probleme in operatiunile noastre, un alt nodul il va inlocui in timp real. Astfel putem oferi clientilor nostri maximum de siguranta si minimum de disconfort. Pentru a pastra informatiile personale, sistemul nostru este protejat de politica de protectie si cateva straturi de firewall-uri. Datorita acestor firewall-uri, putem garanta ca informatia este protejata din afara.

Infrastructura Software

PalasBingo utilizeaza cea mai recenta tehnologie de codificare pentru a impiedica scurgerea de informatii. Tehnologiile noastre de codificare nu au fost niciodata pana acum descoperite sau compromise. Sistemul utilizat de PalasBingo este folosit deasemenea de cateva dintre cele mai mari banci din lume.

Protectia Datelor

Sistemul de protectie folosit pentru infrastructura sofware este deasemenea folosit si pentru protectia datelor , in locul in care toate informatile cu caracter privat sunt stocate. Din acest motiv suntem pe deplin increzatori ca aceste informatii nu sunt accesibile in afara retelei noastre. Profesionistii nostri in materie de securitate monitorizeaza si verifica permanent pentru a imbunatati constant solutiile de protejare a datelor. Siguranta va fi intotdeauna cel mai important aspect in afacerea noastra. In cazul in care aveti orice fel de intrebari sau doriti sa aflati mai multe despre metodele prin care asiguram siguranta utilizatorilor nostri, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

Depuneri/Plati

Solicitam informatii suplimentare de la utilizatori pentru ca acestia sa poata depune sau retrage de pe site-ul nostru. In acest caz, un utilizator trebuie sa ne furnizeze informatii cu caracter financiar (cum ar fi numarul cardului de credit si data expirarii acestuia). Aceasta informatie este folosita in scop de inregistrare a depunerilor si retragerilor. Daca vom avea probleme cu prelucrarea unei informatiii, informatiile de contact vor fi folosite pentru a lua legatura cu utilizatorul.

Noi folosim doar comunicare criptata SSL. Toate datele sunt stocate in conditii de siguranta si securitate.

24h/7 Ajutor

Daca aveti orice intrebari sau aveti nevoie de ajutor la PalasBingo, ati venit exact unde trebuie.

Puteti telefona sau trimite un email catre echipa noastra de Ajutor 24/7. De asemenea, aveti posibilitatea sa rasfoiti in lista noastra de intrebari frecvente (FAQ) pentru raspunsuri la cele mai intalnite intrebari.

Veti gasi de asemenea, o harta a site-ului pentru a va ajuta sa navigati la PalasBingo rapid si usor

INREGISTRATI-VA ACUM!

www.palasbingo.com este operata si detinuta de ESL EASY STAR LTD 77 Strovolou, STROVOLOS CENTER, Flat/Office 204, Strovolos, 2018, Nicosia, Cyprus, Company registration number: 248966

0 Comments:




Videoclipuri | Jocuri Online | Statusuri mess | Castiga Bani Online | Christmas Days | Mos Craciun | Gazduire | Videoclipuri Manele | Scoruri Live | Submit Archive | Gadgets Wow